U klik Me then iform ya, I will klik U also..

Tuesday, April 2, 2013

Giveaway Naili Shoppe Di Mialiana.com



NAILI SHOPPE : Kedai Online Termurah Di Pasaran

Naili Shoppe merupakan pemborong, pengedar dan penjual pelbagai produk kecantikan, kesihatan, tudung (bawal, labuh, ratu), stoking buluh, shawls serta pelbagai jenis aksesori bagi Putrajaya, Bangi, Sepang, Salak Tinggi, Puchong, Kajang, Seri Kembangan dan kawasan sekitarnya.

Antara produk kesihatan dan kecantikan yang dijual di Naili Shoppe ini ialah D’Herbs, Anugerah, V’Asia, Jamu Ratu Malaya, Nurbeautyline, Fellina, Megah Perawan, CocoaCollagen, Avail, Pamoga - Vida Beauty, Beauty Umairah, Tropica Bioherbs, Jamu Jelita, Hijrah, Smartherbs, Pompure, D’Qistee, Produk Sunnah, Jerslin, Jamu Ratu Dara dan banyak lagi.

PEMBELIAN SECARA ONLINE AMAT DIALU-ALUKAN

Untuk keterangan lanjut sila hubungi :-
Puan Naili : 013-3913 349
Emel : nailishoppe@gmail.com

Alamat Premis :
Naili Shoppe
T00-UF2, Blok C
Pangsapuri Putra Damai
Jalan P11E Presint 11
Putrajaya

Business Hours :
Isnin – Jumaat ( 10 pagi – 9 malam )
Sabtu – Ahad ( 10 pagi – 8 malam )


Syarat Penyertaan Giveaway
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Like Fanpage NailiShoppe dan Add To Circle Google+ Naili S
  3. Like Fanpage Keledek Pedas dan Add To Circle Google+ Dennis Zill
  4. Buat entri bertajuk Giveaway Naili Shoppe Di Mialiana.com
  5. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  6. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.
  7. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual.
  8. Giveaway ini akan berlangsung dari 12.01 pagi 23/3/2013 sehingga 11.59 malam 7/4/2013

Hadiah Giveaway - Wang Tunai Berjumlah RM 200.00
  • Pertama : RM 40 X 1 orang
  • Kedua : RM 30 X 2 orang
  • Ketiga : RM 20 X 2 orang
  • Keempat : RM 10 X 6 orang

Marilah join beramai-ramai. Giveaway ini dianjurkan oleh Naili Shoppe dan Mykeledek dengan kerjasama Mialiana.com

Thursday, February 14, 2013

Jaa Jah@t First Giveaway

Jom join GA ni, ada rezeki boleh dapat Topup ataupun FM ;) 

Nak join klik banner
Due : 28/2/2013



Tuesday, December 25, 2012

Power Bank untuk dimenangi buat mereka yang bertuah. 1. Klik G+ entry ini http://normj1001.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html dan nyatakan anda pengklik G+ yang ke berapa, sekiranya kotak G+ dah berwarna merah tak perlu klik kerana anda sudah pun klik G+ tersebut (kerana G+ hanya boleh klik sekali sahaja) cuma perlu nyatakan anda sudah klik di ruangan komen. 2. Undi blog MJ setiap hari bersama 2 blogger yang lain sehingga 31 Dis 2012, nak tahu cara mengundi klik http://tinyurl.com/c47rqwn dan pada yang sudah mendaftar sebelum ni klik je http://tinyurl.com/c9t4bjf 3. Like Fanpage Facebook MJ ye di http://tinyurl.com/crk2hmv 4. Tak perlu buat entry cuma letakkan banner di atas di sidebar korang dan link ke entry ini ye (supaya dapat menarik rakan lain untuk sama-sama membantu) 5. Dah selesai komen entry ini sahaja, kalau undi setiap hari komen setiap hari bagi mencerahkan peluang korang ye :) Antara hadiah-hadiah lain yang ditawarkan ialah : 1. RM10 untuk 2 pengundi bertuah 2. Hadiah bernilai RM100 untuk 6 pengundi bertuah Jadi jom ramai-ramai bantu MJ ye, tak lama cuma seminggu ni je dan keputusan akan diumumkan pada 2 Jan


 1. Klik G+ entry ini http://normj1001.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html dan nyatakan anda pengklik G+ yang ke berapa, sekiranya kotak G+ dah berwarna merah tak perlu klik kerana anda sudah pun klik G+ tersebut (kerana G+ hanya boleh klik sekali sahaja) cuma perlu nyatakan anda sudah klik di ruangan komen.

2. Undi blog MJ setiap hari bersama 2 blogger yang lain sehingga 31 Dis 2012, nak tahu cara mengundi klik http://tinyurl.com/c47rqwn  dan pada yang sudah mendaftar sebelum ni klik je http://tinyurl.com/c9t4bjf 

3. Like Fanpage Facebook MJ ye di http://tinyurl.com/crk2hmv

4. Tak perlu buat entry cuma letakkan banner di atas di sidebar korang dan link ke entry ini ye (supaya dapat menarik rakan lain untuk sama-sama membantu)

5. Dah selesai komen entry ini sahaja, kalau undi setiap hari komen setiap hari bagi mencerahkan peluang korang ye :)


Antara hadiah-hadiah lain yang ditawarkan ialah  :


1. RM10 untuk 2 pengundi bertuah
2. Hadiah bernilai RM100 untuk 6 pengundi bertuah

Jadi jom ramai-ramai bantu MJ ye, tak lama cuma seminggu ni je dan keputusan akan diumumkan pada 2 Jan 2013

Friday, December 14, 2012

Cabutan Bertuah Menggapai Gadget Impian

Nak join klik banner
Due : 24/12/2012

Hadiah²nya

1x 1 Photobook bernilai RM200 lebih + Photoshoot (Bonus bernilai RM100)*

Pemenang dapat percuma sesi photoshoot di Putrajaya. Atau kalau yang jauh boleh hantar gambar² yang hendak dimasukkan dalam photobok tersebut.

2 x Sesi Photoshoot** oleh Photoshoot Murah bernilai RM100 setiap satu

1x RM40 tunai

1x RM30 tunai

1x RM20 tunai

3 x RM10 tunai

1 x Fridge Magnet USS Singapore

Jadi ada 10 pemenang bertuah nanti akan memenangi kesemua hadiah yang ditawarkan.

Dan ada cabutan bertuah hadiah misteri bernilai RM26.70 kepada 10 peserta terawal.

Bestkan hadiah-hadiah yang ditawarkan, jadi pada korang semua silalah join dan menolong cikgu Naman dalam menggapai Gadget Impiannya, senang je step dia, mana tau salah satu hadiah ni untuk korang dan juga MJ..


''' Cabutan bertuah ini dianjurkan cikgunaman.com sempena contest iPhone 5 Gadget Impian ditaja oleh mrsfiza.com, jurugambar perkahwinan, Photoshoot Murah dan Kedai Online Mrs Tuah''

iPhone 5 Gadget Impian Sharidawati.blogspot.com GIVEAWAY


Klik banner jika ingin join ;)
Due : 20.12.2012

Hadiah yang ditawarkan :

HADIAH GIVEAWAY:-
Hadiah utama : Wang tunai RM50 x 1 pmenang
Hadiah Kedua : Barangan IKEA bernilai RM20 x 1 pemenang 
Hadiah Ketiga : Barangan IKEA bernilai RM10 x 1 pemenang
Hadiah keempat : Barangan IKEA bernilai RM10 x 1 pemenang
Hadiah kelima : Barangan IKEA bernilai RM10 x 1 pemenang

Moga berjaya ye kak Sha... Sama-sama kita berjuang ;) Myra pun ada beberapa kali undi kak Sha sebelum ni, tapi tak inform thru FB, undian ikhlas...heheee


Tuesday, June 19, 2012

1st GiveAway .:: Memori Terindah ::. by haryatifaizal

Dah lama MJ tak join GA ni kan, mood dah lari.. Tapi sebab atas jemputan dari sahabat blogger, dan MJ pun free dan nak bagi support, syarat pun mudah, jadi MJ join la ;)

Nak join klik banner ye :)
Due : 30 jun 2012

Happy Anniversary untuk blog Yati dan 
Happy Birthday in advance ya :)
Semoga terus sukses dalam arena blogging ye :)




Wednesday, May 9, 2012

Penyu Menangis Giveaway @ Jemari Asmara

Dah lama giler MJ tak join sebarang GA mahupun Contest, kebanyakn Offline takpun yang senang2 je, tapi kali ni serasa nak join pulak..heheee


Nak join klik Banner :)


Hadiah pertama:
Hadiah misteri bernilai RM50.00 dan Ganu FM

Hadiah kedua:
Hadiah misteri bernilai RM40.00 dan Ganu FM

Hadiah ketiga:
Hadiah misteri bernilai RM30.00 dan Ganu FM

Hadiah saguhati:
Ganu FM x 6 pemenang
Due : 10 Jun 2012






Tuesday, December 13, 2011

Pemenang bagi Contest Top Komen




Sebelum MJ umumkan keputusan TOP KOMEN bagi CONTEST GADGET IMPIAN, MJ nak ucapkan ribuan terima kasih yang tak terhingga pada kawan-kawan semua yang sudi meluangkan masa membantu MJ dalam pertandingan menggapai Gadget Idaman.


Alhamdulillah Pusingan Pertama telahpun tamat pada 11.12.2011 yang lalu, tak tahulah sama ada MJ layak ataupun tidak untuk ke peringkat kedua yang nyatanya lebih sukar. Sebab yang terpilih cuma hanya 10 peserta dari 103 peserta yang bertanding.


Banner untuk Contest MJ yang lalu merangkap Gadget Idaman :-)


Inilah hadiah yang MJ tawarkan, untuk flashback klik SINI


Dan PEMENANG BERTUAH tersebut ialah :-




Nak tahu siapa korang boleh tengok di blog Personal MJ di










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...